Truck ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για παραγγελίες και συμβουλές καλέστε στο 210 99 11 558
×
Greek_flag

Καλώς ήλθατε στο pharmagoods.gr

Truck

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Τι πρέπει να πάρω μαζί μου στην παραλία

Article_show_image_452x282-02

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ A A

Νομίζετε ότι το μαγιό, το καπέλο και η πετσέτα είναι αρκετά για να πάμε στην παραλία; Φυσικά και όχι!

Δημοσίευση: 12 August 2017

Νομίζετε ότι το μαγιό, το καπέλο και η πετσέτα είναι αρκετά για να πάμε στην παραλία; Φυσικά και όχι! Μαζί μας χρειαζόμαστε αρκετά προϊόντα, που θα μας βοηθήσουν να προστατευτούμε, αλλά και να ενυδατωθούμε. Αρχικά παίρνουμε ένα μεγάλο και αδιάβροχο νεσεσέρ, που θα βάλουμε μέσα όλα τα απαραίτητα καλλυντικά μας.

  • Ξεκινάμε με το πιο απαραίτητο αξεσουάρ που είναι το αντιηλιακό. Πρέπει να ξεχωρίσουμε το αντιηλιακό προσώπου από αυτό του σώματος, καθώς το πρόσωπο είναι πιο ευαίσθητο και χρειάζεται μεγαλύτερο δείκτη προστασίας Επίσης, μπορούμε να προτιμήσουμε προϊόντα που χαρίζουν χρυσαφένιο χρώμα. Αντιηλιακό και makeup, 2 σε 1. Αντιηλιακό θα πρέπει ακόμα να βάλουμε και στα μαλλιά μας, καθώς ο ήλιος τα ξεθωριάζει και τα ξηραίνει.
  • Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τα χείλη μας, τα οποία είναι πολύ ευαίσθητα και αφυδατώνονται εύκολα από τον ήλιο. Εκτός από το αντιηλιακό που θα τα προστατέψει, θέλουμε μαζί και ένα lip balm που θα τα ενυδατώσει.
  • Στην ξαπλώστρα σίγουρα θα ζεσταθούμε και θα ιδρώσουμε. Μπορούμε να έχουμε μια αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης, με σπρέι ιαματικού νερού.
  • Όταν ο ήλιος δύσει, το σώμα θα χρειαστεί ένα καλό after sun, που θα ενυδατώσει και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα μας από την έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό νερό.
  • Μπορούμε ακόμα να έχουμε μαζί μας και μια αδιάβροχη μάσκαρα για ολοκληρωμένη φροντίδα της εμφάνισής μας.

Αν εφοδιαστούμε με όλα τα απαραίτητα προϊόντα, είμαστε έτοιμες να περάσουμε μια υπέροχη και ξέγνοιαστη μέρα στην παραλία. Καλή απόδραση!

Σας προτείνουμε

Product_catalog_f9c10ea6-82c5-4117-ace5-8e5b45240b80