Truck ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για παραγγελίες και συμβουλές καλέστε στο 210 99 11 558
×
Greek_flag

Καλώς ήλθατε στο pharmagoods.gr

Truck

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Συνάχι στα παιδιά:Πώς να το αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά!

Article_show_image_96c9b596344d151745404a37ecf68e44

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ A A

Δημοσίευση: 06 October 2014

 

Πιτσιρίκια με μυτούλες που «τρέχουν» είναι πολύ συνηθισμένη εικόνα το χειμώνα.. Μάθετε πώς θα βοηθήσετε το δικό σας να ανακουφιστεί από το μπούκωμα και το συνάχι.

 

4 βήματα για να το καταπολεμήσετε 
 

1. Δώστε στο παιδί να πιει άφθονα υγρά. Θα βοηθήσουν στην υγροποίηση των εκκρίσεων που έτσι θα απομακρυνθούν πιο εύκολα. 

2. Χρησιμοποιήστε τις ειδικές αμπούλες με διάλυμα φυσιολογικού ορού για να ξεπλύνετε τη ρινική κοιλότητα. Εάν το παιδί είναι πολύ μικρό για να μπορεί να φυσήξει αποτελεσματικά τη μύτη του, χρησιμοποιήστε τη συσκευή αναρρόφησης των εκκρίσεων για να το ανακουφίσετε. http://www.pharmagoods.gr/gr/el/catalog/riniki-apofraksi?page=1

3. Πάντα να σκουπίζετε τη μύτη με απαλό χαρτομάντιλο, το οποίο έχει βρέξει με φυσιολογικό ορό για να μην ερεθιστεί η επιδερμίδα. 

4. Πριν πέσει για ύπνο, βάλτε το παιδί για μερικά λεπτά στο μπάνιο και αφήστε το ζεστό νερό να τρέξει, ώστε ο χώρος να γεμίσει υδρατμούς. Αυτό θα το βοηθήσει να κοιμηθεί καλύτερα. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε υγραντήρα και προσθέστε αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου. http://goo.gl/EopEom
 

Tip: Αποφύγετε τα φαρμακευτικά ρινικά σπρέι. Η χρήση τους δεν είναι ασφαλής σε μικρά παιδιά και είναι πιθανό να επιδεινώσουν την κατάσταση.