Truck ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για παραγγελίες και συμβουλές καλέστε στο 210 99 11 558
×
Greek_flag

Καλώς ήλθατε στο pharmagoods.gr

Truck

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Πώς να διαλέξω τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής (2)

Article_show_image_blog-post_sumplhrwma-diatrofhs2

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ A A

Δημοσίευση: 17 October 2017

Στο προηγούμενο άρθρο ασχοληθήκαμε με την εξωτερική εμφάνιση. Σε αυτό θα μιλήσουμε για τα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία έχουν σχέση με την ψυχολογία και βοηθούν στο να καταπολεμήσουμε τις διαταραχές, που μπορεί να δημιουργήσει στο σώμα μας η κακή ψυχολογία και το στρες.

Άγχος - στρες

Το άγχος είναι ένα δυσάρεστο συναίσθημα, που εκδηλώνεται με φόβο και ανησυχία. Κάποιες φορές συνοδεύεται με σωματικές διαταραχές, όπως ταχυκαρδία, καρδιακή αρρυθμία, πονοκεφάλους, πεπτικές διαταραχές και άλλα.

Η Terranova με το Smooth Synergy δίνει μία 100% φυσική σύνθεση, από 7 προσαρμογόνα βότανα και υπερτροφές, μαζί με τις πιο βιοδραστικές μορφές των βιταμινών Β6 και Β12, για μέγιστη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα. Τα βότανα έχουν την ικανότητα να προσαρμόζουν τη δράση τους ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ανακουφίζουν από την υπερένταση και το στρες και βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Το Quiet Life της Lanes είναι φυσικό ηρεμιστικό φυτικής προέλευσης. Περιέχει συνδυασμό βοτάνων, γνωστών για τις ηρεμιστικές τους ιδιότητες, όπως βαλεριάνα (50mg), πασσιφλόρα, λυκίσκο, λεωνόρους και άγριο μαρούλι, καθώς και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, για ένα υγιές νευρικό σύστημα. Προσφέρει ανακούφιση από το άγχος, την υπερένταση και τη νευρικότητα.

Η φόρμουλα Sedar της Doctor’s Formula είναι μια σύνθεση φυσικών συστατικών, που έχουν μυοχαλαρωτική και αγχολυτική δράση. Η σύνθεση του Sedar μειώνει το άγχος, την υπερένταση και τον εκνευρισμό που προκαλεί η αδυναμία ύπνου και βοηθά επίσης, στις διαταραχές ύπνου.

Πέρα από τα παραπάνω, μπορείτε να βρείτε το ιδανικό για εσάς συμπλήρωμα διατροφής για το άγχος και σε άλλες μάρκες όπως  Power Health, Solgar, Health Aid κ.λ.π.

 

Αϋπνία

Ο εφιάλτης της αϋπνίας είναι πολύ συχνός για τον σύγχρονο άνθρωπο. Η έλλειψη χαλάρωσης εμποδίζει το άτομο να έρθει σε κατάσταση ηρεμίας, ώστε να κοιμηθεί. Έτσι, δεν ξεκουράζεται και επηρεάζει αρνητικά τις επιδόσεις του κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχει, όμως, βοήθεια.

Η Valerian της Lamberts είναι ένα από τα πιο ισχυρά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάθε ταμπλέτα περιέχει 400mg εκχυλίσματος, που ισοδυναμεί με 1600mg βαλεριάνας.

Το Bio-Health Good Night της POWERHEALTH είναι ένας συνδυασμός φυτών, με ήπια ηρεμιστική και χαλαρωτική δράση, που αντιμετωπίζει την αϋπνία φυσικά και αποτελεσματικά, βελτιώνοντας την ποιότητα του ύπνου. Η σύνθεσή του από 100% φυτικά συστατικά, όπως βαλεριάνα, βερβένη, λυκίσκο, αγριομάρουλο και πασσιφλόρα, σας χαλαρώνει από την υπερένταση της ημέρας, προσφέροντας φυσικό, ανάλαφρο και αναζωογονητικό ύπνο.

Η SM PHARMACEUTICALS με το Melatonin Spray παρουσιάζει μία ευεργετική δράση στη μείωση του χρόνου έλευσης του ύπνου, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, συμβάλλοντας στο αίσθημα ξεκούρασης που αισθάνεται το άτομο την επόμενη μέρα.

Κι αν δε σας καλύπτει κάποια από τις παραπάνω προτάσεις, μπορείτε να ανακαλύψτε όλα τα συμπληρώματα διατροφής για την αϋπνία.

 

Κατάθλιψη

Το τυποποιημένο εκχύλισμα St John’s Wort της Quest είναι ένα βότανο που θεωρείται ότι έχει καταπραϋντικές και ηρεμιστικές ιδιότητες και μπορεί να ελαττώσει την ήπια και μέτρια κατάθλιψη. Επίσης, μπορεί να ανακουφίσει τη νευρικότητα, συμπεριλαμβανομένης αυτής που συνδέεται με την εμμηνόπαυση.

Η Superfoods προσφέρει το σύμπλεγμα βιταμίνης Β, που αποτελείται από οκτώ υδατοδιαλυτές βιταμίνες. Δίνουν πολλαπλά οφέλη, όπως καλή λειτουργία του μυϊκού και του νευρικού συστήματος, καταπολέμηση της κατάθλιψης, του άγχους, της ακμής, βοηθούν την παραγωγή των ερυθρών και των λευκών κυττάρων του αίματος, δίνουν ενέργεια, τονώνουν τη μνήμη και πολλά άλλα.

Το Classics Platinum B-Vit 12 της Power Health είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη Β12, με τη μορφή της κυανοκοβαλαμίνης. Η βιταμίνη Β12 ή αλλιώς κυανοκοβαλαμίνη είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος Β, η οποία είναι ευεργετική για πολλές λειτουργίες του οργανισμού μας. Η βιταμίνη Β12 βρίσκεται κυρίως σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης, γι’ αυτό επιλέγεται συχνά σαν συμπλήρωμα διατροφής από τους χορτοφάγους.

Βρείτε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής για την κατάθλιψη.

 

Μνήμη

Το Brain Function της Eviol είναι ένας μοναδικός συνδυασμός θρεπτικών συστατικών Ginkgobiloba, φωσφατιδικής σερίνης, γλουταμίνης, τυροσίνης, αργινίνης, συμπλέγματος Β και βιταμίνης Ε, που συμβάλει στην καλή λειτουργία της μνήμης και της γνωστικής απόδοσης. Συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Συνεισφέρει στην πνευματική συγκέντρωση και τονώνει τις νοητικές ικανότητες. Χρήσιμο σε περιπτώσεις πνευματικής κούρασης και εξασθενημένης μνήμης.

Το Superfoods MemoACT περιέχει συμπυκνωμένα συστατικά, τα οποία έχουν μακροχρόνια χρήση και τεκμηρίωση για τη συμβολή τους στην πνευματική διαύγεια, την εγρήγορση και τη μνήμη. Η δράση των φυτικών εκχυλισμάτων το καθιστά ιδανικό για περιόδους αυξημένων πνευματικών απαιτήσεων και πνευματικής κόπωσης, σε κάθε ηλικία.

Οι Πολυβιταμίνες Memory της Lanes είναι να εξειδικευμένο προϊόν, το οποίο περιέχει Gingko Biloba & Panax Ginseng, με θετικά αποτελέσματα στην ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης, αλλά και στη σωματική τόνωση και την πνευματική διαύγεια. Περιέχει ακόμα βιταμίνες Β, C, σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο, που συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας, τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και τη νευροδιαβίβαση, ενώ ο σίδηρος, o ψευδάργυρος και το παντοθενικό οξύ βοηθούν παράλληλα τη νοητική επίδοση. Σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, βοηθά στην αναστολή της γήρανσης του εγκεφάλου, βελτιώνοντας τις νοητικές λειτουργίες, ενώ σε άτομα νεαρής ηλικίας βοηθά στην ενδυνάμωση των εγκεφαλικών λειτουργιών αναφορικά με τη βελτίωση της ταχύτητας της σκέψης.

Δείτε περισσότερα συμπληρώματα διατροφής για τη μνήμη.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος, στο επόμενο άρθρο!

Σας προτείνουμε

-30%
Product_catalog_5000477846069
Lanes Lanes Quiet Life, 50tabs
€ 11,25 € 7,88
-30%
Product_catalog_5026470565066