Truck ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για παραγγελίες και συμβουλές καλέστε στο 210 99 11 558
×
Greek_flag

Καλώς ήλθατε στο pharmagoods.gr

Truck

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Πώς να διαλέξω τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής

Article_show_image_blog-post-_sumplhrwma-diatrofhs

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ A A

Δημοσίευση: 29 September 2017

Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει σίγουρα πολλές υποχρεώσεις. Αυτές του δημιουργούν άγχος και αυτό με τη σειρά του καταπονεί τον οργανισμό. Λόγω των γρήγορων ταχυτήτων της ζωής δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα. Έτσι, τα συμπληρώματα διατροφής τα τελευταία χρόνια έχουν ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό. Με τον όρο συμπληρώματα διατροφής, εννοούμε προϊόντα που περιέχουν συμπυκνωμένες πηγές θρεπτικών συστατικών (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία κ.ά.) ή άλλων ουσιών και μπορούν να αποτελέσουν συμπλήρωμα της καθημερινής μας διατροφής, για να συντελέσουν στη βελτίωση φυσιολογικών λειτουργιών του οργανισμού μας. Η επιλογή του σωστού συμπληρώματος διατροφής εξαρτάται από τον οργανισμό, τις ανάγκες που θέλουμε να καλύψουμε με τη χρήση τους ή τα συμπτώματα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε.

Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορεί να χρησιμοποιήσουμε συμπληρώματα διατροφής. Εδώ θα εστιάσουμε στους εξής:

1. Αδυνάτισμα και έλεγχος βάρους.

Ένας γρήγορος μεταβολισμός κάνει τον οργανισμό να καίει περισσότερες θερμίδες, άρα να χάνουμε πιο εύκολα βάρος. Υπάρχουν συμπληρώματα που συμβάλλουν στην απώλεια βάρους, ενισχύουν την καύση λίπους, προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία και αποτοξινώνουν τον οργανισμό.

Η ΜΕΚΕ NATURAL με Λουϊζα και Μηλόξυδο συμβάλλει στο αδυνάτισμα, στη λιποδιάλυση, στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Η PowerHealth με το Flat Belly είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά, φυτικές ίνες και μηλόξυδο, που εξισορροπεί την εντερική χλωρίδα, απαλλάσσει από το καθημερινό φούσκωμα και σας χαρίζει ανάλαφρη, επίπεδη κοιλιά.

Οι βιταμίνες Lanes Kcaligram 5:2  περιέχουν μια διαλυτή φυτική ίνα, που έχει την ιδιότητα να απορροφά μεγάλη ποσότητα νερού, ώστε να δημιουργείται μια αίσθηση κορεσμού, με αποτέλεσμα την πρόσληψη μικρότερης ποσότητας τροφής και κατά συνέπεια, θερμίδων.

2. Μαλλιά, δέρμα και νύχια.

Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν τα συμπληρώματα αυτά, βοηθούν στην προστασία, την αναζωογόνηση των μαλλιών και εμποδίζουν την τριχόπτωση. Συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξη της τρίχας και έχουν καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση.

Το προϊόν MEYRIN CAPSULES περιέχει L-cysteine, αμινοξύ πλούσιο σε θείο, που αποτελεί βασικό συστατικό της κερατίνης δέρματος, τριχών και νυχιών. Έχει αντιβακτηριδιακή και σμηγματορυθμιστική δράση.

Το διατροφικό συμπλήρωμα Biorga Force Et Vitalite της Cystiphane διεγείρει τα μαλλιά και επιταχύνει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων που είναι πλούσια σε κερατίνη. Αυτό έχει θετική επίδραση στην ανάπτυξη των μαλλιών και ενισχύει τα νύχια.

Η TARGET PHARMA με το Biotrin Plus Caps Advance formula for Long & Strong Hair & Nails είναι ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής, με μία νέα, ιδιαίτερα ενισχυμένη φόρμουλα, πλούσια σε αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, ιδανικό για την προστασία και την ενδυνάμωση των μαλλιών και τη σωστή ανάπτυξη των νυχιών.

3. Υγεία των ματιών.

Τα μάτια μας είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε στο σώμα μας. Έτσι, πρέπει να τα προσέχουμε όσο πιο πολύ μπορούμε.

Το Optofresh Forte της INTERMED, με λουτεΐνη & ζεαξανθίνη, εμπλουτισμένο με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, προλαμβάνει και επιβραδύνει την εξέλιξη χρόνιων παθήσεων των ματιών και διατηρεί την υγεία τους.

Η TERRANOVA με το Bilberry, Lutein & Astaxanthin Complex-Eye Support είναι ο πιο πλήρης συνδυασμός φυσικών συστατικών για προβλήματα όρασης. Νέος, μοναδικός συνδυασμός με βότανα και υπερτροφές, σε μια ολοκληρωμένη και πλήρη σύνθεση, σχεδιασμένη ολιστικά και βασισμένη σε επιστημονικά τεκμηριωμένα συστατικά, για μέγιστη απορρόφηση.

Η συνέχεια στο επόμενο άρθρο!