Truck ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για παραγγελίες και συμβουλές καλέστε στο 210 99 11 558
×
Greek_flag

Καλώς ήλθατε στο pharmagoods.gr

Truck

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις αν έχεις δυσκοιλιότητα

Article_show_image_raw_fast-food_0

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ A A

Δημοσίευση: 18 September 2016

Γαλακτοκομικά

Το τυρί και το γάλα μπορεί να σου προκαλέσουν περισσότερη δυσκοιλιότητα.Αντί αυτών προτίμησε το γιαούρτι που περιέχει προβιοτικά.

Επεξεργασμένες τροφές και Φαστ φούντ

Μπορεί να είναι πολύ βολικό και γρήγορο φαγητό για το σημερινό τρόπο ζωής ,αλλά ότι χειρότερο για την υγεία σου.

Τηγανητά

  

Τα τηγανητά έχουν πολύ λίπος το οποίο επιβραδύνει τη διαδικασία της πέψης και απορροφούν μεγάλες ποσότητες νερού καθιστώντας τα κόπρανα σκληρά.

Αυγά

Τα αυγά είναι πλούσια σε πρωτεΐνη αλλά φτωχά σε φυτικές ίνες.Μπορείς να τα βάλεις στη διατροφή σου  αλλά προσθέσε λαχανικά Π.χ φτίαξε μια ομελέτα με σπανάκι και ντομάτες .

 

Κόκκινο κρέας


Η κατανάλωση μιας μεγάλης μερίδας κόκκινου κρέατος μπορεί να σου προκαλέσει δυσκοιλιότητα. Το κόκκινο κρέας είναι πλούσιο σε πρωτεϊνες αλλά φτωχό,σε ίνες,οπότε χρειάζεται περισσότερος χρόνος για το πεπτικό σύστημα να το επεξεργαστεί. 

Γλυκά

Τα γλυκά με επεξεργασμένη ζάχαρη είαι πλούσια σε λιπαρά αλλά φτωχά σε ίνες και υγρά..Για να ικανοποιήσεις την όρεξη σου για γλυκό μπορείς να φας φρούτα .Π.χ γιαούρτι με φράουλες.Το έντερο σου θα σε ευχαριστεί για αυτό!

Λευκό ψωμί


Το λευκό ψωμί περιέχει αλεύρι χωρίς φυτικές ίνες .Προτίμησε μαύρο ψωμί πλούσιο σε φυτικές ίνες.

Καφεΐνη

Η καφεΐνη μπορεί να λειτουργήσει είτε υπέρ, είτε κατά της δυσκοιλιότητας. Η καφεΐνη είναι ένα διεγερτικό που μπορεί να φέρει περισσότερη "ενεργητικότητα" στο έντερο. Αλλά εάν είστε ήδη αφυδατωμένοι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η καφεΐνη στον καφέ, στο μαύρο τσάι, ή την σοκολάτα θα σας κάνει ακόμα πιο δυσκοίλιους.

Αλκοόλ 

'Ολα τα αλκοολούχα ποτά προκαλούν απώλεια ύδατος (νερού) από τον οργανισμό διότι το αλκοόλ προκαλεί αυξημένη διούρηση. Έτσι λοιπόν κάθε φορά που καταναλώνεις αλκοόλ,ουσιαστικά αφυδατώνεις και δεν ενυδατώνεις τον οργανισμό σου με αποτέλεσμα τη μείωση του όγκου και την αύξηση της σκληρότητας των κοπράνων .

 

 

 

Σας προτείνουμε

Product_catalog_download
-30%
Product_catalog_ortis-ortisan-tablets---20tabs
Product_catalog_laxfruit_granelli_new
-20%
Product_catalog_cleanse_2_solo-700x700-600x600