Truck ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για παραγγελίες και συμβουλές καλέστε στο 210 99 11 558
×
Greek_flag

Καλώς ήλθατε στο pharmagoods.gr

Truck

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Ω 3 H καλύτερη τροφή για εγκύους!

Article_show_image_images-288

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ A A

Δημοσίευση: 12 June 2014

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η καλή διατροφή στην εγκυμοσύνη.

  Κατά την διάρκεια τις εγκυμοσύνης πρέπει να τρώτε τροφές πλούσιες σε βιταμίνη και τροφές με θρεπτικές ουσίεςΤο ω3 είναι μια τροφή η οποία κάνει πολύ καλό κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά τη διάρκεια του θηλασμού.. Τα ω3 τρόφιμα μπορούν να παρέχουν στο μωρό σας την ενέργεια και τα υλικά που είναι απαραίτητα στην καλή φυσική και διανοητική αύξηση. Ωμέγα-3s είναι επίσης σημαντικό για την υγεία και την ευημερία σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ίσως διερωτάστε τι είναι το ωμέγα 3s, είναι  ένας τύπος πολυακόρεστων λιπαρών οξέων. Βρίσκονται στα διάφορα τρόφιμα, όπως για παράδειγμα στο ψάρι. Το ωμέγα 3s καλείται " λιπαρά οξέα, " είναι πραγματικά πολύ καλό για σας και είναι ένα απαραίτητο συστατικό και για τη διανοητική και φυσική υγεία. Το ωμέγα 3 διαδραματίζει έναν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη και την αύξηση του μωρού κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Βοηθά στο να χτιστεί ο  εγκέφαλος , διαμορφώνει τους αμφιβληστροειδείς και αναπτύσσει το  νευρικό σύστημα. Επίσης βοηθά στο να μειωθούν πιθανότητές για preeclampsia, μειώνει τον κίνδυνό για τη μετά τον τοκετό κατάθλιψη και ελαχιστοποιεί  την πιθανότητα της πρόωρης ανεπάρκειας εργασίας.

Το ω3 βρίσκεται σε ελαιούχα ψάρια, όπως το σκουμπρί, ρέγγες, σαρδέλλες, αντσούγιες, σολομός, και ευρωπαϊκές σαρδέλες. Επίσης ο φρέσκος και ο παγωμένος τόνος περιέχει ω3. Μεγάλη σημασία όμως  πρέπει να δίνετε στην ποιότητα των ψαριών διότι μπορεί να μολυνθούν με τον υδράργυρο και PCBs, έτσι να σιγουρεύεστε  ότι επιλέγετε τους ασφαλείς τύπους ψαριών. Ακόμη ω3 μπορείτε να βρείτε και σε μη-υδρόβιες πηγές. Όπως στα αυγά, το ψωμί, και το χυμό. Σε  σκούρα πράσινα λαχανικά ,canola, ηλίανθος, και flaxseed έλαια.  Επίσης μπορείτε να παίρνετε ω3 συμπληρώματα αλλά πρέπει να σιγουρευτείτε πως δεν γίνονται από τα συκώτια ψαριών. Το συκώτι μπορεί να περιέχει τα υψηλά ποσά βιταμίνης Α ρετινόλης, η οποία έχει συνδεθεί με τα γενετικά προβλήματα. Ωμέγα-3 συμπληρώματα που δεν προέρχονται από τα συκώτια ψαριών αλλά μάλλον από το σώμα των ψαριών είναι λιγότερο πιθανό να περιέχουν αυτόν τον τύπο βιταμίνης Α. για περισσότερη ασφάλεια μπορείτε να ψάχνετε πάντα για τα συμπληρώματαδιατροφής για εγκύους.