Truck ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για παραγγελίες και συμβουλές καλέστε στο 210 99 11 558
×
Greek_flag

Καλώς ήλθατε στο pharmagoods.gr

Truck

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Μυστικά για ένα τέλειο ξύρισμα

Article_show_image_ksyrisma

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ A A

Δημοσίευση: 01 February 2015

Μπείτε στο πνεύμα του… επιτυχημένου ξυρίσματος, έτσι ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε τις συμβουλές μας και στην πράξη, τις δύσκολες πρωινές ώρες…

1. Να ξυρίζεστε κατά τη διάρκεια ή μετά το ντους, καθώς ο ζεστός ατμός διευκολύνει το ξύρισμα. Αν δεν έχετε χρόνο για ένα ντους, απλώστε μια ζεστή βρεγμένη πετσέτα στο πρόσωπό σας ή βρέξτε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό για λίγα λεπτά πριν από το ξύρισμα.

2. Απλώστε καλά την κρέμα ή τον αφρό ξυρίσματος, κάνοντας μασάζ στο πρόσωπό σας πριν από το ξύρισμα και αφήστε το ένα ή δύο λεπτά. Πολλοί άνδρες απλά βάζουν την κρέμα στα γρήγορα και ξυρίζονται, κάτι που είναι λάθος.

3. Αποφύγετε τα ξυραφάκια μιας χρήσεως. Είναι κακά για το περιβάλλον και για το πρόσωπό σας και δεν παρέχουν βαθύ ξύρισμα. Ξυρίζεστε κάθε μέρα –ή σχεδόν- οπότε «επενδύσετε» σε ένα καλό ξυράφι.

4. Οι άνδρες μένουν πάντα έκπληκτοι από την ποιότητα του ξυρίσματος όταν χρησιμοποιούν πινέλο ξυρίσματος. Το πινέλο ξυρίσματος δημιουργεί υπέροχο, κρεμώδη αφρό, αφαιρεί απαλά το νεκρό δέρμα από το πρόσωπό σας πριν το ξύρισμα και βοηθά στο σωστό μεγάλωμα της τρίχας. Χρησιμοποιήστε πινέλο και μια καλή κρέμα ξυρίσματος και βουρτσίστε με κυκλικές κινήσεις για να ξεκολλήσουν οι τρίχες από το πρόσωπό σας.

5. Ξυριστείτε με την κατεύθυνση της τρίχας, καθώς έτσι θα επιτύχετε μικρότερη πίεση στην τρίχα και θα αποφύγετε τους τραυματισμούς. 

6. Ξεκινήστε πρώτα από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, όπως ο λαιμός και το κάτω μέρος από το πιγούνι και μετά συνεχίστε με το υπόλοιπο πρόσωπο.

7. Μετά το ξύρισμα, ξεπλύνετε με κρύο νερό και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα χαλαρωτικό aftershave balm χωρίς αλκοόλ. Η ενυδατική λοσιόν ή το aftershave τζελ θα βοηθήσει το δέρμα σας να φαίνεται πιο υγιές και νεανικό