Truck ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για παραγγελίες και συμβουλές καλέστε στο 210 99 11 558
×
Greek_flag

Καλώς ήλθατε στο pharmagoods.gr

Truck

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Μήπως τα προϊόντα μακιγιάζ σου είναι εστία μικροβίων;

Article_show_image_fdad8009-710a-44e1-b91e-fe4ea74dd263

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ A A

Δημοσίευση: 12 December 2019

Τα προϊόντα μακιγιάζ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας ομορφιάς αλλά επίσης μπορεί να είναι εστία μικροβίων.

Τα διάφορα σφουγγάρια,πινέλα και παλέτες  μακιγιάζ ,μάσκαρα ή lip gloss αν δεν καθαρίζονται ή αν χρησιμοποιούνται μετά την ημερομηνία λήξης τους μπορεί να μολυνθούν από ανθεκτικά στα αντιβιοτικά μικρόβια όπως σταφυλόκοκκος και κολοβακτηρίδιο  E.Coli.

Αυτά τα μικρόβια μπορεί να προκαλέσουν από δερματικές παθήσεις μέχρι πολύ σοβαρές μολύνσεις όταν χρησιμοποιούνται κοντά στα μάτια,στο στόμα ή αν εισχωρήσουν στην κυκλοφορία του αίματος μέσω μιας πληγής ή αμυχής.Πιο ευάλωτα είναι τα ανοσοκατασταλμένα άτομα .

Μια έρευνα που έγινε στην Αγγλία έδειξε ότι το 90% των σφουγγαριών και των πινέλων μακιγιάζ δεν καθαρίζονται  ποτέ ή πέφτουν στο έδαφος και ξαναχρησιμοποιούνται.Αυτά τα προϊόντα είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στις μολύνσεις επειδή συχνά παραμένουν υγρά μετά από τη χρήση τους και αυτό είναι ιδανικό έδαφος για την ανάπτυξη επικίνδυνων μικροβίων.

Μην ξεχνάτε λοιπόν ποτέ να καθαρίζετε σχολαστικά και να στεγνώνετε τα σφουγγάρια μακιγιάζ και τα πινέλα και μην χρησιμοποιείτε ποτέ προϊόντα μακιγιάζ που έχουν λήξει!

Δες εδώ περισσότερα προϊόντα που σε κάνουν πιο όμορφη

https://www.pharmagoods.gr/gr/el/catalog?query=N%C3%B4tres+make+up