Truck ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 4 κιλών (εντός Αττικής) και άνω των 2 κιλών (εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για παραγγελίες και συμβουλές καλέστε στο 210 99 11 558
×
Greek_flag

Καλώς ήλθατε στο pharmagoods.gr

Truck

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής ) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Κυτταρίτιδα: Ο αιώνιος εχθρός του καλοκαιριού!

Article_show_image_452x282

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ A A

Κάθε Άνοιξη οι περισσότερες γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με τον μεγαλύτερο εχθρό του καλοκαιριού και της παραλίας, την κυτταρίτιδα.

Δημοσίευση: 18 May 2017

Κάθε Άνοιξη οι περισσότερες γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με τον μεγαλύτερο εχθρό του καλοκαιριού και της παραλίας, την κυτταρίτιδα. Το πρώτο λάθος έρχεται στο γεγονός ότι η Άνοιξη δεν είναι η σωστή περίοδος να αρχίσετε να ανησυχείτε για την κυτταρίτιδα και το αδυνάτισμα. Είναι σωστό αλλά και απαραίτητο να φροντίζετε τη σιλουέτα σας και κατά προέκταση την υγεία σας, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου!

Σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό, τα προϊόντα αδυνατίσματος δεν αποτελούν τη «μαγική» λύση, ώστε να εξαφανίσετε μια για πάντα την όψη φλοιού πορτοκαλιού, από τους γοφούς σας. Η σωστή διατροφή, η μεγάλη κατανάλωση νερού και η συχνή σωματική άσκηση είναι το τρίπτυχο επιτυχίας που πρέπει να υιοθετήσετε, συνδυαστικά με τα προϊόντα αδυνατίσματος και σύσφιξης.

Τα εν λόγω προϊόντα βοηθούν στην τόνωση του δέρματος, την αναζωογόνηση των κυττάρων και την ενίσχυση των μυών. Κατά συνέπεια, οι ιστοί αποκτούν και πάλι τη χαμένη τους ελαστικότητα. Στα παραπάνω βοηθούν αποτελεσματικά τα συστατικά που εμπεριέχονται στις συγκεκριμένες κρέμες όπως το κολλαγόνο, η ελαστίνη, η καφεΐνη και οι βιταμίνες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα σημεία του σώματος που χρήζουν περισσότερης βοήθειας είναι η κοιλιά, οι γλουτοί, οι μηροί και το στήθος.

Για να επιλέξετε το σωστό προϊόν που θα σας εξυπηρετήσει πρέπει:

  1. Να κάνετε μία μικρή έρευνα αγοράς.
  2. Να ξέρετε πόσα χρήματα είστε διατεθειμένη να δώσετε.
  3. Να συμβουλευτείτε τις φίλες σας.
  4. Να επιλέξετε ένα προϊόν που να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την επίμονη κυτταρίτιδα:

Elancyl Cellu Slim Night

Το Cellu Slim Night της Elancyl είναι εμπλουτισμένο με έλαια καρθάμου, νυχτολούλουδου και γλυκερίνη, με αποτέλεσμα να έχει μία πλούσια υφή που ενυδατώνει και απορροφάται εύκολα από την περιοχή που το εφαρμόζουμε. Η ενισχυμένη του σύνθεση, επιτρέπει την εφαρμογή του με ειδικές κινήσεις μασάζ και βοηθά στη διέγερση της μικροκυκλοφορίας και στην τόνωση της περιοχής. Κλινικά αποδεδειγμένο αδυνάτισμα και λείανση της όψης φλούδας πορτοκαλιού από τη 14η νύχτα.

Apivita Rose Pepper - Κρέμα Σύσφιξης και Αναδιαμόρφωσης

Η κρέμα Rose Pepper της Apivita αποτελεί δροσερή κρέμα που συσφίγγει και διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, καταπολεμά το τοπικό πάχος σε γοφούς, μηρούς και μέση ενεργοποιώντας τη διαδικασία της λιπόλυσης, ενώ αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και αναζωογονημένο. Το ροζ πιπέρι, το εκχύλισμα αγκινάρας, ο πράσινος καφές, συμβάλλουν στη σύσφιγξη της επιδερμίδας, αυξάνουν την μικροκυκλοφορία και τη λιπόλυση του οργανισμού, ενώ βελτιώνουν την υφή και την όψη της επιδερμίδας.

VICHY CELLUDESTOCK SERUM FLASH-ΟΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Σε συνεργασία με κλινικό ιατρό διατροφολόγο, τα εργαστήρια Vichy απέδειξαν ότι ένα προϊόν αδυνατίσματος μπορεί να επιταχύνει την απώλεια βάρους μέσω ισορροπημένης διατροφής στις ζώνες που αντιστέκονται στη δίαιτα, χάρη στο συνδυασμό συστατικών αναφοράς που επιταχύνουν τη λιποδιάλυση και εξομαλύνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η καφεΐνη σε αγνή μορφή και ποσοστό 5% ενισχύει την απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους ενώ το Lipodicine™ διεγείρει την έκφραση μιας πρωτεΐνης που δίνει εντολή για απομάκρυνση του λίπους σε περιόδους μειωμένης θερμιδικής πρόσληψης.