Truck ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για παραγγελίες και συμβουλές καλέστε στο 210 99 11 558
×
Greek_flag

Καλώς ήλθατε στο pharmagoods.gr

Truck

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Η φυσική λύση για την αντιμετώπιση του πόνου

Article_show_image_turmeric-root-and-powder-1024x666

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ A A

Δημοσίευση: 03 November 2014

Ο πόνος είναι ένα ιδιαίτερα σύνηθες σύμπτωμα που όλοι οι άνθρωποι βιώνουν με διαφορετική βέβαια συχνότητα και ένταση. Οι πονοκέφαλοι, οι ημικρανίες, οι πόνοι στις αρθρώσεις, τον αυχένα ή τη μέση ταλαιπωρούν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Ο πόνος συνήθως αντιμετωπίζεται με τη χρήση μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων (NSAIDs, π.χ. ασπιρίνη), είναι γνωστό όμως ότι τα φάρμακα αυτά μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες (αυξημένο κίνδυνο γαστρίτιδας, ελκών κ.λπ.). 
Η φύση μπορεί να δώσει μια φυσική λύση για την αντιμετώπιση του πόνου και να εξασφαλίσει αναλγησία που δεν θα συνοδεύεται από παρενέργειες. Η απάντηση της φύσης για την αντιμετώπιση του πόνου είναι το Turmeric.

Το Turmeric  (κουρκούμη) είναι ένα βότανο με αναλγητική δράση . Βασικό δραστικό συστατικό του Turmeric είναι η κουρκουμίνη. Η κουρκουμίνη έχει αντιφλεγμονώδη δράση και συνεπώς μπορεί να συμβάλλει στη μείωση του πόνου. Για το λόγο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που πάσχουν από φλεγμονώδεις παθήσεις, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, αλλά και από άτομα που υποφέρουν από ημικρανίες, πονοκεφάλους ή ινομυαλγία. Το Turmeric αποτελεί λόγω της φυτικής του προέλευσης ιδανικό αντιφλεγμονώδες για τους χορτοφάγους, οι οποίοι δεν μπορούν να λάβουν κάποια άλλα συστατικά με αντιφλεγμονώδη δράση όπως τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που προέρχονται από ιχθυέλαια (1-6). Η κουρκουμίνη έχει επίσης αντιοξειδωτικές, ηπατοπροστατευτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, για παράδειγμα έναντι του Helicobacter pylori που είναι υπεύθυνο για τα έλκη στομάχου.