Truck ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για παραγγελίες και συμβουλές καλέστε στο 210 99 11 558
×
Greek_flag

Καλώς ήλθατε στο pharmagoods.gr

Truck

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39 €

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών (εντός Αττικής & εκτός Αττικής) για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmagoods.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Επιχείρηση: καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής!

Article_show_image_922784fd13dc5ca7bf8def63eed7b345_l

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ A A

Δημοσίευση: 30 May 2014

Καλοκαίρι, διακοπές, θάλασσα, ήλιος... Η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου κρύβει τις καλύτερες εκπλήξεις αφού είναι η καταλληλότερη για ξεκούραση, ανασυγκρότηση και, φυσικά, μπάνιο και πολλή ηλιοθεραπεία. Μέχρι τις πολυπόθητες διακοπές ή τις ολιγοήμερες αποδράσεις μας, ονειρευόμαστε τις ώρες στην παραλία, κάτω από τον ήλιο και μέσα στη θάλασσα οι οποίες, όμως, μπορούν να επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Τα μαγιό, η άμμος, οι νωπές πετσέτες, είναι παράγοντες που ευνοούν την ανάπτυξη των μικροβίων που μπορεί να προσβάλλουν την ευαίσθητη περιοχή.

Ποιά είναι η πραγματική καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής;

Συνήθειες που σας βλάπτουν επικίνδυνα:

• Η χρήση ενός κοινού αφρόλουτρου, μη κατάλληλου για την ευαίσθητη περιοχή, αντί να εξυγιαίνει το δέρμα μπορεί, αντίθετα, να ερεθίσει και να αλλοιώσει την φυσιολογική ισορροπία της περιοχής
• Δεν ενδείκνυται ο καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής μόνον με νερό, διότι το νερό δεν είναι απολύτως αποστειρωμένο και η μικροβιολογική του καθαρότητα δεν είναι εγγυημένη.
• Η πλύση της ευαίσθητης περιοχής με χαμομήλι, εκουϊζέτο ή μολόχα συνιστούν φυσικά ιάματα, με αποτελεσματική αντιβακτηριακή και καταπραϋντική δράση. Ωστόσο, οι πρόοδοι των τελευταίων ετών μας επιτρέπουν ασφαλείς, αποτελεσματικές και εύκολες λύσεις.
• Είναι σημαντικό να μην φοράμε καθημερινά σερβιεττάκι. είναι προτιμότερο να αλλάζουμε εσώρουχο ή να χρησιμοποιούμε ειδικό αποσμητικό για την ευαίσθητη περιοχή – όχι κολώνια – προκειμένου να νοιώθουμε φρεσκάδα και να μυρίζουμε όμορφα κάθε μέρα.

Μία πολύ καλή αρχή είναι ο σωστός, καθημερινός καθαρισμός της περιοχής με ειδικό υγρό σαπούνι καθαρισμού, που δεν διαταράσει τις ευαίσθητες ισορροπίες της περιοχής.